Η Ταρώ των Αισθήσεων

Η λέξη ταρώ βρίσκει τις ρίζες της στην Αιγυπτιακή φράση «TA ROSH», η οποία σημαίνει «Βασιλική Οδός». Και η βασιλική αυτή οδός δεν είναι άλλη από την οδό της σοφίας, της ωριμότητας, των σωστών επιλογών, της πνευματικότητας. Η τράπουλα των Αισθήσεων είναι η πύλη που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον, βοηθώντας μας με ένα μοναδικό τρόπο να (δια)χειριστούμε τις διάφορες καταστάσεις.

Δεν είναι μοιρολατρική ούτε και προδικάζει με απόλυτο τρόπο την έκβαση των θεμάτων που μας απασχολούν. Προειδοποιεί, προλαμβάνει, συμβουλεύει, προτείνει. Είναι ο καθημερινός φύλακας άγγελος που «φωτίζει» τις επιλογές μας και μας υποδεικνύει το σωστό μονοπάτι. Ας ακούσουμε, λοιπόν, την εσωτερική φωνή μας, τη φωνή της Μεγάλης Αρκάνα, τοποθετώντας στο περιθώριο ανασφάλειες, φοβίες, ανούσιες ορθολογιστικές θεωρίες και στερεοτυπικές ηθικολογίες, γιατί μάλλον έφτασε η ώρα να πάρουμε το ίδιο μας το πεπρωμένο στα χέρια μας.

Κι αυτή την ευκαιρία μας την προσφέρει μια μοναδική, συλλεκτική εικαστική δημιουργία. Πρόκειται για την πλαστικοποιημένη χειροποίητη τράπουλα ταρώ (Μεγάλη Αρκάνα), η οποία, εκτός από αισθητικά ελκυστική, είναι επίσης πολύ ανθεκτική και εύχρηστη.

Ας μην αφήσουμε τις δυνάμεις του Σύμπαντος να περιμένουν! Η ελεύθερη βούληση προορίζεται να συναντήσει το πεπρωμένο κι εμείς καλούμαστε να βάλουμε τα θεμέλια για να χτίσουμε ένα γερό οικοδόμημα. Κι αυτό το οικοδόμημα δεν είναι άλλο από το καλό μας κάρμα, που πρόκειται να υπερβεί τα όρια του χώρου και του χρόνου…

Τράπουλα Ταρώ

Τράπουλα Ταρώ   Τράπουλα Ταρώ  

Η ταρώ των Αισθήσεων αποτελείτε από την Μεγάλη Αρκάνα και συνοδεύετε από οδηγίες για την χρήση της. Η τράπουλα είναι στα Ελληνικά (θα πρέπει να μας διευκρινήσετε αν την θέλετε στα Αγγλικά).

Αποκτήστε την μόνο με 29 € και δώρο τα έξοδα συσκευασίας & μεταφοράς.

Μπορείτε να την παραγγείλετε στο 211 700 9091 ή συμπληρώνοντας την φόρμα παρακάτω.

Μην περιμένετε. Κάντε την δική σας τώρα!

 

Τα πεδία με ( * ) είναι απαραίτητα
 
 
 
 
 

You havecharacters left.
 

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω κωδικό ασφάλειας:
...

 

Η πιο έμπειρη ομάδα Αστρολόγων είναι εδώ

AstroAnalyseis

AstroAnalyseis

Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Ζωδίων

ΚριόςΤαύροςΔίδυμοιΚαρκίνοςΛέωνΠαρθένοςΖυγόςΣκορπιόςΤοξότηςΑιγόκερωςΥδροχόοςΙχθείς