Slider

Καρκίνος - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΚαρκίνοςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Καρκίνος είναι το 4ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού και είναι το πρώτο από τα ζώδιά του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Καρκίνου από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Η ποιότητα του είναι Παρορμητική και το γένος του είναι Θηλυκό. Στοιχείο του είναι το Νερό. Κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη. Εδώ, η Σελήνη είναι σε κυριαρχία, ο Δίας βρίσκεται σε έξαρση, ο Κρόνος σε αδυναμία και ο Άρης σε πτώση. 

Η ανθρωπιά, η ευαισθησία, τα πλούσια αισθήματα, η τρυφερότητα, η διαίσθηση, η χαρά της οικογενειακής ζωής, η υποχωρητικότητα, η ανασφάλεια και η δυσπιστία αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Καρκίνου. Όλα τα γεγονότα τον επηρεάζουν σε βάθος και τον διακατέχει μια έντονη συναισθηματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής του. Δεν θα μείνει ποτέ σε ένα περιβάλλον που δεν θα νιώθει άνετα ενώ θέλει να είναι αποδεκτός από τους άλλους. Τον τρώει η στενοχώρια όταν οι άλλοι τον σχολιάζουν αρνητικά, καθώς επηρεάζετε ιδιαίτερα από την γνώμη που έχουν οι γύρω του για εκείνον. Είναι κυκλοθυμικός, αφού η διάθεση του μεταβάλλεται από λεπτό σε λεπτό. Για να αφήσει κάποιον άλλον να μπει στην ζωή του, τον περνάει πάντα από κόσκινο. Δεν εμπιστεύεται δηλαδή εύκολα τους ανθρώπους. Έχει φιλοσοφικό πνεύμα και έντονη αντίληψη. Αρκετές φορές όμως γίνεται ευαίσθητος και εγωιστής και ώρες ώρες μπορεί να σκεφτεί πως θα επωφεληθεί από τους άλλους. Οι μεγάλες του αγάπες όμως είναι η οικογένεια, το χρήμα, η ζεστασιά, η φροντίδα, η τρυφερότητα, η άνεση και η πολυτέλεια. Όμως, αρκετές φορές, έχει προβλήματα με την οικογένεια του και με το συγγενικό του περιβάλλον. Συνήθως είναι ένας μανιακός συλλέκτης που ότι λαμπερό με αξία πέσει στο μάτι του, το αρπάζει και το προσθέτει στην συλλογή του. Η θάλασσα αποτελεί ειδυλλιακό μέρος για εκείνον. Επίσης ο Καρκίνος ασχολείται μόνο με εκείνα που τον αφορούν.

Όταν καταλάβει ότι τον ελκύει κάτι, είτε είναι επαγγελματικό είτε προσωπικό-συναισθηματικό, του αφοσιώνεται πλήρως, του δίνεται ολοκληρωτικά. Μέχρι όμως να το απόφαση αυτό, περνάει από πολλές διακυμάνσεις σε όλες τι φάσεις της ζωής του. Πολύ σημαντικό αποτελεί για έναν Καρκίνο να κάνει κάτι που να τον αντιπροσωπεύει. Σημαντικές εξίσου, θεώρει τις συνεργασίες του, γιατί έχει την ανάγκη να νιώθει αποδεκτός στο χώρο της δουλειάς του. Τελικά, καταφέρνει να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος, ώστε να περιορίσει με αυτόν τον τρόπο όσο το δυνατόν περισσότερο την ανασφάλεια που αισθάνεται. Είναι οικονόμος, κάλος διαχειριστής και επενδυτής των χρημάτων που βρίσκονται στην κατοχή του. Πρέπει όμως να είναι προσεκτικός για να μην εμπλακεί σε δικαστικές διενέξεις.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις, είναι παρά πολύ ευαίσθητος. Δίνεται με όλο του το είναι και είναι πολύ πιστός και αφοσιωμένος στο σύντροφο του. Αγαπάει πολύ βαθιά και αληθινά. Πληγώνεται όμως σε μεγάλο βαθμό όταν νιώθει παραμελημένος. Αν και του αρέσει η ιδέα του γάμου, συνήθως αποτελεί για έναν Καρκίνο ένα μοιραίο γένος που συνδέεται με αρνητικές αναμνήσεις. Αγαπάει πολύ τα παιδιά του -και επιδιώκει να αποκτήσει- ενώ βρίσκεται συνέχεια σε ένα αδικαιολόγητο άγχος για αυτά.

Σύμβολο

Κάβουρας

Κυρίαρχος Πλανήτης

Σελήνη

Στοιχείο

Νερό

Απόφθεγμα

Νιώθω

Χαρακτηρισμός

Αρσενικό, Θηλυκό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Στήθος, στέρνο, πεπτικό σύστημα, δέρμα

Χρώματα

Παλ χρώματα, λευκό, εκρού

Λίθοι

Μαργαριτάρι

Φυτά

Λουίζα, άσπρα τριαντάφυλλα, γεράνια, πελαργόνια

Προτερήματα

Συναισθηματικός, προστατευτικός, διαισθητικός, εφευρετικός

Μειονεκτήματα

Ευμετάβλητος, επιφυλακτικός, εύθικτος, δύσθυμος

Ταιριάζει με

Ιχθύες, Σκορπιό, Υδροχόο

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ