Slider

Παρθένος - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΠαρθένοςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Παρθένος είναι το 6ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το τρίτο από τα ζώδια του καλοκαιριού και σηματοδοτεί το τέλος του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Παρθένου από τις 24 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το γένος του ζωδίου είναι Θηλυκό και η ποιότητά του Μεταβλητή. Στοιχείο του είναι η Γη. Κυβερνήτης του Παρθένου είναι ο Ερμής. Εδώ, ο Ερμής είναι σε κυριαρχία, ο Δίας και ο Ποσειδώνας είναι σε αδυναμία και η Αφροδίτη σε πτώση.

Η φροντίδα, η τάξη, η προσοχή, η ανάλυση, η ακρίβεια, η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η μετριοφροσύνη, η αποτελεσματικότητα και η κριτική αποτελούν τα κυρία χαρακτηριστικά του Παρθένου. Ο Παρθένος έχει μια πρακτική θεώρηση για την ζωή και την ακολουθεί κατά γράμμα. Δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους και είναι συντηρητικός και επιφυλακτικός. Είναι αρκετά αυστηρός με τα σφάλματα των άλλων και έχει μια απλή και σαφή διανοητικότητα. Αγαπάει και φροντίζει όσο μπορεί τα ζώα και τους ανθρώπους, ενώ είναι ικανός να θυσιάσει όλη του τη ζωή σε αυτό, κάνοντας πολλές θυσίες. Συχνά γίνεται αναποφάσιστος για πράγματα που τον αφορούν, ενώ είναι πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο, να καταλάβει κάνεις την δισυπόστατη φύση του. Ικανός για κάθε είδους εργασία που απαιτεί ακρίβεια, μέθοδο, οργάνωση. Είναι δηλαδή ο τέλειος υπάλληλος. Μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο, αν πέσει σε κάποιο πειρασμό. Γενικά είναι άνθρωπος των ακρών και χαρακτηρίζεται από αγνότητα. Είναι τελειομανής και αυτό κουράζει τους γύρω του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να το περιοριστεί αφού αποτελεί μέρος του εαυτού του και είναι μέσα στην φύση του.

Η μεταβατικότητα της φύσης του τον κάνει να φτάνει από το ένα άκρο στο άλλο μέχρι να πεις κύμινο. Έχει πάντα την ανάγκη να στηρίζεται σε κάποιον που τον υποστηρίζει ενώ η ζωή του έχει πολλές εναλλαγές. Ακολουθεί με δογματισμό τις ιδέες του ενώ έχει μια υλιστική θεωρία για την ζωή. Έχει σταθερή θέληση και δεν εξάπτετε εύκολα, όμως δύσκολα ξέχνα τις προσβολές που έχει υποστεί. Γίνεται υπερβολικός με την υγεία του, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα το σοβαρό. Αυτό όμως τον καθιστά αρκετά κουραστικό στο περιβάλλον του.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Στον ερωτικό τομέα έχει μεγάλη επιθυμία και ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί, προχωρώντας όμως πάντα αργά και επιφυλακτικά. Ως σύζυγος η σύντροφος είναι υποδειγματικός. Δηλαδή είναι σταθερός, υπομονετικός, περιποιητικός και αγαπιέται πολύ βαθιά και αληθινά, παρόλο που η ηρεμία και η ψυχραιμία του, του προσδίδουν ένα τόνο ψυχρότητας. Το παρακάνει όμως τις πιο πολλές φορές με την ακρίβεια, τις λεπτομέρειες, την τάξη κα την ασφάλεια που θέλει. Γίνεται κουραστικός με την διαρκή ανησυχία και πίεση προς τα άτομα του περιβάλλοντός του και γκρινιάζει ασταμάτητα και ακατάπαυστα, κρίνοντας τις ατέλειες των άλλων.

Σύμβολο

Παρθένος

Κυρίαρχος Πλανήτης

Ερμής

Στοιχείο

Γη

Απόφθεγμα

Υπηρετώ

Χαρακτηρισμός

Αρνητικό, Θηλυκό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Κοιλιά, πάγκρεας, σπλήνα, μεταβολισμός

Χρώματα

Λουλακί, βαθύ μωβ, ασημί

Λίθοι

Αμέθυστος

Φυτά

Πεύκο, φτελιά, πανσές, αμάρυνθος

Προτερήματα

Σχολαστικός, θετικός, εργατικός, έξυπνος

Μειονεκτήματα

Ανήσυχος, τελειομάνής, συντηρητικός, γκρινιάρης

Ταιριάζει με

Διδύμους, Ιχθύες, Ταύρο

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ