Slider

Σκορπιός - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΣκορπιόςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Σκορπιός είναι το 8ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια του φθινοπώρου και αντιπροσωπεύει την καρδιά του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Το γένος του είναι Θηλυκό και η ποιότητά του Σταθερή. Στοιχείο του είναι το Νερό. Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας (μοντέρνα) και ο Άρης (παραδοσιακή αστρολογία). Εδώ, η Σελήνη βρίσκεται σε πτώση, η Αφροδίτη σε αδυναμία (μαζί με τον Κριό), ο Άρης σε κυριαρχία (μαζί με τον Κριό), ο Ουρανός βρίσκεται σε έξαρση και ο Πλούτωνας σε κυριαρχία.

Η ισχυρή θέληση, η επίμονη, η αποφασιστικότητα, τα έντονα και τα βαθιά συναισθήματα, η εκδικητικότητα, το πάθος του, ο μαγνητισμός του, η μυστικοπάθεια που τρέφει, όχι μόνο για τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και για τους γύρο του, τα τεραστία αποθέματα ψυχικής δύναμης και ο πόλεμος, που είναι καθημερινό φαινόμενο για αυτόν και τον εαυτό του, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού. Κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του και μόνο, είναι μυστηριώδης και απόμακρος, φτιάχνεται με την απομόνωση και δεν νιώθει άνετα όταν είναι με πολύ κόσμο. Τον διακρίνει επίσης μία αγοραφοβία. Με οτιδήποτε και αν καταπιαστεί παθιάζεται και έχει ιδιαίτερο πείσμα και σταθερότητα στις απόψεις και στις πεποιθήσεις του.

Δεν ανήκει στους ανθρώπους που συμβιβάζονται εύκολα με την ιδέα της ήττας και παλεύει μέχρι τελικής πτώσης για τα κεκτημένα του. Ιδιαίτερα σε τέτοιος δραστηριότητες μπορεί να προσέλθει ή να χαθεί μεγάλο κέρδος. Η τεραστία δύναμη των συναισθημάτων του και το μεγάλο τους βάθος είναι ικανά να τον οδηγήσουν σε κόλλημα με κάποιο άτομα, που μπορεί να καταλήξει είτε σε ολοκληρωτική αφοσίωση, είτε σε ακραίες και ενίοτε επικίνδυνες συμπεριφορές. Τα παιδικά του τραύματα τον δυναμώνουν και αυξάνουν την ήδη έμφυτη δύναμή του. Είναι πεισματάρης και εγωιστής καθώς υποτιμάει τον τρόπο που ενεργούν και συμπεριφέρονται οι άνθρωποι γύρω του, με αποτέλεσμα να χάνει πολλές ευκαιρίες να κερδίσει κάτι από αυτούς.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Είναι παθιάρης στην αισθηματική του ζωή, διαθέτει έντονη σεξουαλικότητα, θεωρείτε πιστός, και σε περίπτωση που η επιλογή που έχει πραγματοποιήσει είναι ατυχής, κυρίως στο γάμο, του είναι αρκετά δύσκολο να χωρίσει. Το ερωτικό του ένστικτο αποτελεί τον καθοδηγητή του στο μονοπάτι της ζωής και του ερώτα που θα ακολουθήσει. Αυτό της δημιουργικότητας ή αυτό της αυτοκαταστροφής. Πολλές φορές τα ιδία του τα αισθήματα είναι τέτοια που τον οδηγούν σε καταστάσεις μεγάλης και ανεξέλεγκτης ζήλιας ακόμα και με τους ίδιους του τους φίλους. Όλα αυτά τα πάθη, αποτελούν προϊόν της βαθύτερης εσωτερικής του μοναξιάς, αφού δεν δίνει την δυνατότητα σε κανέναν να μάθει και να συμμεριστεί τα ευαίσθητα σημεία του.

Ταλαντεύεται ανάμεσα στο πάθος, την αγάπη, και το μίσος. Πλάθει μύθους και ανυπέρβλητες εικόνες στο γεμάτο φαντασία μυαλό του, που τον οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα και σε επικίνδυνες καταστάσεις. Όλα αυτά με συνένοχο την καχυποψία που δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί. Για να αποφύγει τις κακοτοπιές ή για να προχωρήσει μπροστά, βοηθός του είναι το πολύ δυνατό και έγκυρο ένστικτο του. Μην ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει όλες τις μυστικές και κρυφές δυνάμεις του σύμπαντος και είναι εντελώς φυσικές οι συνεχείς αναζητήσεις του για απαντήσεις. Όποιος έχει γεννηθεί Σκόρπιος ακολουθείτε σε όλο το φάσμα της ζωής του από ένα περίεργο, ανεκπλήρωτο κάρμα.

Σύμβολο

Σκορπιός

Κυρίαρχος Πλανήτης

Πλούτωνας

Στοιχείο

Νερό

Απόφθεγμα

Ελέγχω

Χαρακτηρισμός

Αρνητικό, Θηλυκό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Γεννητικά όργανα

Χρώματα

Μαύρο, σκούρο κόκκινο

Λίθοι

Οπαλίνα, ρουμπίνι, μαργαριτάρι

Φυτά

Ιβίσκος, γεράνια

Προτερήματα

Ισχυρός, παθιασμένος, αποφασιστικός, μαγνητικός

Μειονεκτήματα

Ζηλιάρης, μνησίκακος, καταπιεστικός, ισχυρογνώμων

Ταιριάζει με

Αιγόκερω, Λέοντα, Ιχρύες

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβως

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ