Slider

Ιχθύς - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΙχθύςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Οι Ιχθείς είναι το 12ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το τρίτο από τα ζώδια του χειμώνα και σηματοδοτεί το τέλος του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου. Το γένος του ζωδίου είναι Θηλυκό και η ποιότητά του Μεταβλητή. Στοιχείο του είναι το Νερό. Κυβερνήτης των Ιχθύων είναι ο Ποσειδώνας (μοντέρνα) και ο Δίας (παραδοσιακή αστρολογία). Εδώ, ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση, η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση, ο Ποσειδώνας και ο Δίας (μαζί με τον Τοξότη) σε κυριαρχία.

Το ψαράκι μας, αποτελεί το πιο αισθηματικό από τα ζώδια του νερού και ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια φενικότερα. Τα κυρία χαρακτηριστικά του είναι οι αντίληψη, η οξυτάτη διαίσθηση, η προσαρμοστικότητα, η σύγχυση, η θυσία, η πνευματική του καλλιέργεια και η συμπόνια. Είναι ανασφαλείς, ονειροπόλοι, επίμονοι και ανυπόμονοι, ενώ κάποιες φορές είναι και κυκλοθυμικοί καθώς αλλάζουν πολύ συχνά διάθεση. Διακρίνονται από μια εσωστρέφεια και έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό κόσμο, χάρη στον όποιο οδηγούνται από το ένα άκρο του ενθουσιασμό, στο άλλο, στο βυθό δηλαδή της μελαγχολίας τους. Κρατάνε πολλά για τον εαυτό τους, αφήνοντας να αιωρείται συχνά ένα πέπλο μυστήριου, ενώ διακατέχονται από μια έντονη μυστικοπάθεια. Έχουν ανήσυχο πνεύμα και δεν θα νιώσουν ποτέ ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους, πράγμα που τους αναγκάζει να εργάζονται πάντα με ζήλο για να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Νιώθουν την ανάγκη να πετύχουν κάποιο μακρινό ιδεώδες και όχι να καλύψουν κάποια πρακτική ανάγκη. Ο βαθύς στοχασμός που τους χαρακτηρίζει, τους ωθεί συχνά στο να ασχοληθούν με την θεωρία και το συλλογισμό. Έχουν την ικανότητα να είναι ευμετάβλητοι, βοηθώντας τους να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε είδος αλλαγή που θα τους παρουσιαστεί, χωρίς να ενοχλούνται ιδιαίτερα.

Οι Ιχθείς πέφτουν εύκολα θύματα εξαπάτησης ή μεγάλης πλάνης και συναντούν πολλές δυσκολίες στην ζωή. Αυτό συμβαίνει διότι πάντα βλέπουν το καλό μέρος στην προσωπικότητα των ανθρώπων και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου τους έχουν ανάγκη. Μπαίνουν εύκολα στο πετσί του ρόλου και μπορούν να πείσουν πολύ εύκολα τους άλλους για αυτά που θέλουν. Έχουν ανεπτυγμένη την ικανότητα της ηθοποιίας. Είναι έτοιμη να κάνουν θυσία την ιδία τους την θέση και τα συμφέροντα τους, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους άλλους. Η εμπευσή τους είναι κάτι το μοναδικό, οι καλλιτεχνικές του ικανότητες, που άλλοτε τις αναπτύσσουν και άλλοτε τις κρατάνε για να τις απολαμβάνουν οι ίδιοι, μαζί με τα συγγενικά τους πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο διοχετεύουν στην ζωή τους, την ζωηρή φαντασία τους και την μετατρέπουν σε δημιουργικότητα.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Το άπιαστο όνειρο, αποτελεί την αγάπη των Ιχθύων, τους φέρνει σε επαφή με τον μυστικισμό και είναι πολύ καλοί σε μια βαθιά ερευνά αναλόγων θεμάτων. Ο συναισθηματισμός διακρίνει τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, αφού ξέρουν να αγαπούν ειλικρινά και να δίνονται ολοκληρωτικά και με πλήρη αφοσίωση στις σχέσεις τους. Παρόλα αυτά, θεωρούνται από τα πιο άπιστα ζώδια, λόγο τις ικανοτάτάς τους να κρύβονται πολύ καλά. Οι μεταβολές και οι τεράστιες αλλαγές που γίνονται ζωή τους, τους οδηγούν συνήθως σε αυτοκαταστροφικές τάσεις και τους επιφέρουν πολλά και σοβαρά πλήγματα στην προσωπικότητα και στη ζωή τους.

Σύμβολο

Ψάρι

Κυρίαρχος Πλανήτης

Ποσειδώνας

Στοιχείο

Νερό

Απόφθεγμα

Πιστεύω

Χαρακτηρισμός

Αρνητικό, θηλυκό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Πόδια, δάχτυλα, λεμφαδένες

Χρώματα

Μωβ, γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, πορφυρό

Λίθοι

Πέτρα του φεγγαριού

Φυτά

Νούφαρα, ιτιά, συκιά

Προτερήματα

Ευαίσθητος, διαισθητικός, ανιδιοτελής, ιδεαλιστής

Μειονεκτήματα

Μυστικοπαθής, εύθικτος, άβουλος, ευπαθής

Ταιριάζει με

Υδροχόο, Καρκίνο, Σκορπιό

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ