Προβλέψεις 2012 για όλα τα ζώδια

Μαρία-Ντενίζ Διαμαντή
Προβλέψεις 2012 για όλα τα ζώδια

Από την Marie-Denise Διαμαντή

 

 

 

 

Αναλυτική εκπομπή της Συμβούλου-Αστρολόγου Μarie-Denise Διαμαντή για το 2012:

 

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις εκπομπές με θέμα

«Έρωτας για όλους το 2012»:

Θυμηθείτε! Και τα δυο μέρη της εκπομπής αναφέρονται σε όλο το ζωδιακό!


« Έρωτας - Σχέσεις - Γάμος για το 2012»:


ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το 2012 είναι μία χρονιά -ταξίδι / εξερεύνηση σε ένα νέο μοτίβο αγάπης,  προσφοράς και φιλοσοφίας που θα ξεπροβάλει μέσα από μία πιεστική αναγκαιότητα. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, τόσο για οικονομική/επαγγελματική ανασυγκρότηση, όσο και για συναισθηματικές χαρές.

Η αλλαγή είτε η ανατροπή θα είναι αισθητή στη ζωή των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του α΄ δεκαημέρου, όμως και στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: 6-15/5, 8-17/8, 8-17/11, 4-13/2.

Ο πλανήτης -δάσκαλος- Κρόνος θέτει όρια και δύστροπες συνθήκες στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του γ΄ δεκαημέρου έως τον Οκτώβριο, ενώ κατά το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς οι πιέσεις και τα ξεκαθαρίσματα αφορούν τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του α΄ δεκαημέρου.

Ο Δίας προσφέρει έως τον Ιούνιο δώρα και χαρές συναισθηματικού, επαγγελματικού, οικονομικού ή άλλου περιεχομένου στους Ταύρους, στους Παρθένους και στους Αιγόκερους, ενώ παράλληλα φωτίζει  και τον δρόμο των Σκορπιών αλλά και πολλών Καρκίνων και Ιχθύων με ευκαιρίες. Από τον Ιούνιο και μετά, τη σκυτάλη της τύχης έχουν στα χέρια τους οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, την ίδια εποχή όπου Κριοί, Λέοντες και Τοξότες προχωρούν μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα.

Η Αφροδίτη θα συμβάλλει σ’ ένα ηλιόλουστο καλοκαίρι για πολλούς  εκπροσώπους  του αέρα και της φωτιάς. Ο Άρης υποστηρίζει έως τον Ιούλιο με δυνάμεις δημιουργικότητας και μαχητικότητας τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, ωστόσο κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο προτρέπει σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ή δείχνει προβλήματα για κάποιους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Φαινομενικά ανάδρομος κινείται ο Ερμής από τις 12/3 έως τις 3/4 , από τις 15/7 έως τις 7/8 και από τις 6/11 έως τις 25/11. Κατα τα χρονικά αυτά διαστήματα προτείνουμε την αποφυγή παρεξηγήσεων, τελεσίδικων αποφάσεων, σοβαρών αγορών και συμφωνιών.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ


Το 2012 ενέχει τέσσερις εκλείψεις, μία στις 20/5, μία στις 4/6, μία στις 13/11, και μία τελευταία στις 28/11. Αλλαγές και ανατροπές σκηνικού σε σχέσεις και συνεργασίες αφορούν κυρίως τους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς. Δείξτε προσοχή και στη φυσική σας κατάσταση, αλλά και στα προβλήματα των οικείων, όλοι εσείς, αλλά και οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ζυγοί. Αδράξτε ευκαιρίες οι: Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί γεννημένοι στις δύο πρώτες μέρες των ζωδίων αυτών και κοντά στις 4/4, 7/8, 8/10, 3/2, όπως επίσης Καρκίνοι και Ιχθύες που γεννηθήκατε κοντά στις 13/7 και 11/3.

2012 ανά ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Έως τον Ιούλιο δουλέψτε πολύ, φροντίστε την υγεία σας, στηρίξτε οικείους και ανεβάστε το "κασέ" σας. Από τον Ιούνιο και μετά το μυστικό κρύβεται στη γνώση, στην προσαρμογή, στην επικοινωνία και στη μετακίνηση. Ο έρωτας λάμπει και μπερδεύει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ο Σεπτέμβρης και το β΄μισό του Δεκέμβρη, επίσης αβαντάρουν ερωτικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε τα φτερά σας, ερωτευτείτε και δημιουργήστε σε κάθε επίπεδο έως τον Ιούλιο. Ο Μάρτης  φέρνει συναισθηματικά και οικονομικά δώρα. Από τον Ιούνιο εισπράττετε περισσότερα. Ο Οκτώβριος και η συνέχεια φέρνουν τη σοβαρή δέσμευση ή την οριστική αποδέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σύμπαν σας προστατεύει έως τον Ιούνιο, σε μία εποχή όπου η ρευστότητα, οι αλλαγές, ο εκνευρισμός είτε οι προβληματισμοί είναι προφανή στο σπίτι/στην οικογένεια/ στα πολύ προσωπικά σας. Προχωράτε σε νέα μονοπάτια ανάπτυξης από τον Ιούνιο και μετά. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά ήδη από τον Απρίλιο, πολύ περισσότερο, ωστόσο, κατά τον Ιούλιο. Κέρδη και χαρές  επιφυλάσσει και ο Νοέμβριος έως τις 21, όπως και ο Δεκέμβριος στο β΄μισό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το 2012 είναι χρονιά ανασύνταξης και ευκαιρίας. Φίλοι, κύκλοι γνωριμιών, πρωτότυπες ιδέες , αλλά και συλλογικοί χώροι αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας έως τον Ιούνιο. Οι εξελίξεις δικαιώνουν με ηρεμία και σταθερότητα την πορεία σας στο β΄μισό της χρονιάς, περισσότερο όμως μετά τον Οκτώβρη. Τύχη, χρήμα και έρωτας πιο κοντά σας από τις 14/1 έως τις 6/2,  από τις 8/8 έως τις 6/9 και από τις 22/11 έως τις 15/12. Κάποιοι πιέζεστε δύστροπα από τον Ιούλιο έως τις 23/8.

ΛΕΩΝ: Η χρονιά καλεί σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα ή μοτίβα κοινωνικο-οικογενειακών δομών έως τον Ιούνιο. Τυχεροί οι Λέοντες για φέτος, πιο πολύ όμως εσείς του Ιουλίου. Από το καλοκαίρι, αβαντάρεστε μέσα από την κοινωνική και συλλογική δραστηριότητα. Προσοχή,όμως, γιατί ο Κρόνος θα απαντήσει στα λάθη και στις υπερβολές μετά τον Οκτώβριο. Τύχη, έρωτας, χρήμα: σας συντροφεύουν τον Φεβρουάριο, τον Σεπτέμβριο, αλλά και στο β΄μισό του Δεκέμβρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρονιά αισιοδοξίας, δημιουργίας, ταξιδιού και επέκτασης, αλλά και γνώσης είτε μετοίκησης. Όλα αυτά ισχύουν έως τον Ιούνιο, ενώ η συνέχεια σας βάζει σε καινούργια τροχιά καριέρας ή οικογενειακής κατάστασης. Η μαχητικότητα και ο ερωτισμός αποτελούν όπλα έως και τον Ιούλιο, αν νικήσετε τη ροπή προς κάθε επίθεση, παρορμητική αντίδραση και ζημιά. Η τύχη - οικονομική και συναισθηματική – σας ακουμπά ¨εκρηκτικά ¨από τις 14/1 έως τις 6/2, ενώ σας χαμογελά τον Μάρτη και τον Οκτώβρη.

ΖΥΓΟΣ: Έως τον Ιούνιο βγαίνετε κερδισμένοι ψυχοσυναισθηματικά, αλλά και οικονομικά μέσα από κινήσεις σχετικές με ακίνητα και αποθέματα. Ο Δίας, κατά το β΄ μισό της χρονιάς, σας ταξιδεύει σε πιο αισιόδοξα μονοπάτια προόδου, με συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες. Υγεία, δουλεία και παρασκήνιο αποτελούν άγχος και αγκάθι για το α΄ εξάμηνο. Συναισθηματική /υλική τύχη πιο κοντά σας: 1-13/1 , 8-29/2, 4/4 έως 7/8  και 29/10 έως 21/11. Ωστόσο, θυμηθείτε, Ιούλιος και Αύγουστος κρύβουν μπερδέματα και ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχέσεις προχωρούν προς επισημοποίηση είτε προς επωφελή ξεκαθαρίσματα, συνεργασίες αβαντάρονται και η ζωή κυλά με περισσότερη ελπίδα έως τον Ιούνιο. Στη συνέχεια τα κέρδη σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο είναι δικά σας, όμως ο Κρόνος θα δώσει μαθήματα και θα στριμώξει μετά τον Οκτώβριο, όσους τυχόν θα έχετε ξεφύγει από τα όρια του μέτρου. Tύχη, χρήμα και έρωτας: χαμογελάστε- 14/1 έως 7/2, 5/3 έως 3/4, 8/8 έως 6/9 και 22/11 έως 15/12.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι τον Ιούλιο η φιλοδοξία και η ένταση χτυπούν κόκκινο. Αν αποφύγετε τις κόντρες και διαχειριστείτε τα όποια προβλήματα, θα βγείτε κερδισμένοι οικονομικά και ηθικά ιδιαίτερα εσείς του Νοέμβρη. Από τον Ιούνιο σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο, ενώ οι ευκαιρίες για πρόοδο ή ανανέωση είναι πολλές. Υλικά και συναισθηματικά αβαντάρεστε περισσότερο 8/2 έως 4/3, 4/4 έως 7/8, 7/9 έως 2/10 και 16/12 έως 31/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το 2012 είναι μια πραγματικά αξιόλογη χρονιά που πρέπει να αξιοποιήσετε σε κάθε επίπεδο συναισθηματικό, επαγγελματικό ή άλλο. Πιο αποδοτικοί θα είναι οι μήνες έως τον Ιούλιο, ενώ το β΄ μισό του 2012 φέρνει ανανέωση στην καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς και υποστήριξη σε θέματα φυσικής κατάστασης.  Το 2012 είναι η χρονιά που θα ερωτευτείτε, θα εξελιχτείτε, θα ταξιδέψετε, θα δημιουργήσετε, θα επιχειρήσετε ή θα μετοικήσετε.  Πιο ερωτικός και τυχερός ο Μάρτιος αλλά και ο Οκτώβριος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έως τον Ιούνιο αλλάζετε, μεγαλώνετε ή αγκαλιάζετε περισσότερο την έννοια της οικογένειας και του σπιτιού. Από τις 12/6 ερωτεύεστε, αισιοδοξείτε, επιχειρείτε αλλά και δημιουργείτε. Αν δεν προσέξετε το μέτρο σε καθετί, θα λάβετε τις απαντήσεις του δασκάλου Κρόνου από τον Οκτώβριο και μετά. Τύχη ,έρωτας και χρήμα χαμογελούν ιδιαίτερα από τις 4/4 έως τις 7/8 , από τις 7/9 έως τις 2/10 και από τις 29/10 έως τις 21/11.

ΙΧΘΥΕΣ: Το 2012 βοηθά μέσα από την επικοινωνία, τη γνώση, την ιδέα, την προσαρμογή, την κίνηση και την μετακίνηση έως τον Ιούνιο. Σχέσεις με τα αδέλφια και το περιβάλλον εξομαλύνονται. Το β΄ μισό της χρονιάς ζεσταίνει την οικογένεια  και εξωραΐζει τις συνθήκες στο σπίτι και στα ψυχολογικά . Έως τον Ιούλιο ξεκαθαρίζετε και επανατοποθετείστε σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κρόνος επιβραβεύει και σταθεροποιεί εσάς του α΄δεκαημέρου από τον Οκτώβριο .Έρωτας και τύχη πιο κοντά σας : 14/1-6/2 , 8/8-6/9, 3/10- 28/10  και 22/11-15/12.

 

Μίλησε ζωντανά με την αστρολόγο Αλίσια Βαγιάνη

AstroAnalyseis

AstroAnalyseis

Χαρακτηριστικά Ζωδίων

ΚριόςΤαύροςΔίδυμοιΚαρκίνοςΛέωνΠαρθένοςΖυγόςΣκορπιόςΤοξότηςΑιγόκερωςΥδροχόοςΙχθείς